Апартамент в класически прост стил в Тайпе

Този апартамент с естествено осветление се намира на двадесет и четвъртия етаж на сграда в бизнес района на Тайпе. Проект, реализиран от KC Studio. Гледката от всички прозорци на апартамента е допълнителен бонус. Работейки с площ от деветдесет квадратни метра и ниски тавани, дизайнерите изгладиха линиите и инсталираха плавен преход от кухнята към стената на дневната със сложна система за съхранение.

Хомогенността на използваните материали визуално свързва помещенията. Обърнете внимание на кухненския остров, той не само служи като композиционен център; гладкият му завой отива в масата за хранене, който се движи в космоса.

Цветната палитра също е доста равномерна - различни нюанси на сивото, съчетани с дървени повърхности.

За допълнително осветление се прави отвор в преградата между дневната и спалнята, поради което светлината може да дойде от една стая в друга.

Спалнята в спалнята е в комбинация стена, разделяща стаите.

Гледайте видеоклипа: Star Trek: TNG 30th Anniversary Reunion Full Panel - Front Row - August 4, 2017

Оставете Коментар