Плаж къща в Montauk чрез Проучване на космоса

Ню Йорк Дизайн Студио Проучване пространство представя проект за реконструкция на триетажна къща в разклонение, разположени в Montauk (Ню Йорк). Тази къща, собственост на младо семейство, е построена на върха на гъсто залесена скала. Прозорците предлагат изглед към Форт Понд и залива Форт Понд. Нетривиалното оформление включва отворена кухня и хол, разположени на последния етаж, където членовете на семейството се събират, за да общуват.

Предимствата на основната жилищна площ са голям прозорец на тавана и плъзгащи стъклени врати, които запълват помещението с естествена светлина.

По принцип интериорът е направен в неутрална цветна палитра, подсилена с бели стени и подове и допълнена от мебели от светли и топло дървени тонове. Белите повърхности рязко отразяват светлината, което прави пространството отворено и проветриво.

Мебелите бяха закупени от собствениците на къщата по време на пътуване до Европа, както и в Мароко и Централна Америка. Резултатът беше еклектичен интериор.

Просто дървено стълбище, подобно на светли дървени подове, отразява неформалната естетика на къщата.

Гледайте видеоклипа: Динозаврите и Библията - Наука и Еволюция [Субтитри]

Оставете Коментар